Tip voor Google Chrome om URL's in artikelen te openen.
door Patrick ten Bruggencate - maandag 28 juli 2014
In Google Chrome is het mogelijk een getypte URL te selecteren en te openen in een venster ook al is de URL geen link waar je op kunt klikken. Selecteer het stukje tekst met alleen de URL, klik met je rechtermuisknop op de geselecteerde tekst en kies "Ga naar ". Bijv. http://www.gips-sl.nl.
naar boven
GIPS S&L richt een zusterorganisatie in Duitsland op.
door Hans Diederen - vrijdag 18 juli 2014

GIPS S&L werkt al ruim twee jaar in de Euregio met een aantal partners in Duitsland samen om het GIPS concept ook daar op de scholen te krijgen. Dit ontwikkelt zich zodanig dat er nu een Duitse vereniging opgericht is. Daarmee worden de mogelijkheden gecreëerd om ook door de Duitse overheid subsidies voor het GIPS project te ontvangen. De oprichtingsvergadering van GIPS S&L e.V. werd op 17 juli ten kantore van GIPS in Kerkrade gehouden [foto]. In het bestuur zitten zowel GIPS medewerkers uit Duitsland als ook uit Nederland. Een mijlpaal in de Euregionale samenwerking is daarmee bereikt.
naar boven
Maak je bekend via onze nieuwsbrief
door Hans Diederen - maandag 14 juli 2014
GIPS S&L stuurt regelmatig een nieuwsbrief naar alle medewerkers, scholen en relaties. Daarin vertellen we de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen. Wij bieden Maatschappelijke organisaties aan om een stukje over hun organisatie in onze nieuwsbrief te plaatsen (gratis). Om daarmee een stukje bekendheid te krijgen in een ander netwerk. Dat is altijd de moeite waard lijkt ons. Heb je interesse. Download het document dat bij dit bericht hoort. Daar staat de lay out van de pagina die ter beschikking is met informatie over hoeveel je kunt schrijven. Stuur je stukje met een foto naar nieuwsbrief@gips-sl.nl.
naar boven
SERVERRUIMTE GEZOCHT, WIE WIL AANSLUITEN EN KOSTEN BESPAREN?
door Hans Diederen - dinsdag 8 juli 2014
St. GIPS S&L zoekt serverruimte. Heeft iemand ideeen??? Graag jullie reactie. GIPS S&L maakt momenteel gebruik van een server die buiten gebruik gesteld wordt. Wij zoeken een alternatief hiervoor.
naar boven
Manifest MO's voor verkiezingen 2015
door Hans Diederen - maandag 7 juli 2014
Er wordt gewerkt aan een manifest voor de politieke partijen in de aanloop naar de provinciale verkiezingen van 2015. Dit manifest is bedoeld om politieke partijen te voeden met informatie over MO's zodat zij indien ze dat wensen, dit in hun verkiezingsprogramma kunnen meenemen. De groep MO's die bij de vorige verkiezingen in 2011 dit heeft geïnitieerd heeft wederom het initiatief genomen om tot een nieuw manifest te komen. Ook nu is het weer de bedoeling dit manifest als opmaat naar een lijsttrekkersdebat in te zetten. Meer informatie volgt nog maar als er vragen zijn neem dan contact op met: St. DePijler, FAM!, COS Limburg, Jong Nederland, st. GIPS S&L, KBO of Jeugdwerk Limburg.
naar boven
Nieuwsbrief Stichting GIPS Spelen en Leren
door Patrick ten Bruggencate - woensdag 2 juli 2014
De nieuwe nieuwsbrief van Stichting GIPS Spelen en Leren is uit! Klik op de link bij aanmelden om naar de nieuwsbrieven te gaan op onze site.
naar boven
GIPS S&L op de radio in Keulen
door Hans Diederen - woensdag 25 juni 2014

Het GIPS S&L project is grensoverschrijdend op scholen in Heinsberg en Düren. Reden voor de lokale omroep van Keulen om een interview met ons te houden. Op de foto: Horst Boltersdorf (links) van GIPS in gesprek met de radiopresentator.
naar boven
GIPS S&L heeft stand op cliëntendag Adelant
door Hans Diederen - donderdag 12 juni 2014

Vandaag op de terugkomdag voor cliënten van Adelante is GIPS S&L aanwezig met een stand. We stellen ons project voor en hopen dat er een aantal vrijwilligers bij ons project gaan aansluiten.
naar boven
Stichting GIPS wordt 25 jaar.
door Patrick ten Bruggencate - woensdag 11 juni 2014

Stichting GIPS wordt volgend jaar 25 en dat vieren wij groots. Hier alvast het YouTube filmpje.
naar boven
Vrijwilligers gezocht
door Hans Diederen - woensdag 11 juni 2014
GIPS S&L is volop een nieuwe methode aan het ontwikkelen om vrijwilligers te vinden. Het koppelen van allerlei op het eerste gezicht niet voor de hand liggende netwerken en het inzetten van ervaringsdeskundigheid is spil in de methodiek. Wil je meer weten, neem contact met ons op. Projectleider: Ton Pillich (aanwezig op dinsdag, woensdag en vrijdag)
naar boven

Pagina 23 van 24
Vorige
1
19
20
21
22
23
24
Volgende